Mijn huis
Door: Saskia
Blijf op de hoogte en volg Saskia
21 Augustus 2009 | Nederland, Amsterdam
Voor de mensen die het nog niet wisten, ik ben weer terug uit Marokko. Het was een lange reis, ruim 3 weken weggeweest met een heel relaxed programma. Helaas was het dus te heet en zijn er veel zieken geweest, maar het was weer mooi.
18 september ga ik voor Koning Aap naar Kenia en Tanzania. En ik heb er een weekje vooraf in Zanzibar aanvast geplakt. Joepie!!
In de tussentijd blijf ik solliciteren. Ik had vandaag een kennismakingsgesprek en die mevrouw was heel positief! Zodra ze een baan heeft, dan zal ze me benaderen. En maandag over een week heb ik nog een gesprek bij een ander bedrijf. Beide functies zijn voor planner in de zorg. Komt helemaal goed.
Fijn weekend,
xx Sas
21 Augustus 2009 - 18:03
Suzanne:
Hoi Saskia, het ziet er leuk uit! groetjes!! -
21 Augustus 2009 - 22:01
Cora:
Sjiek, sjiek en sjiek...!! Geweldige bank en zo word het steeds meer af. Lekker in je eigen huisje.... Alleenne....ga eens heel hard die laatste stoelen in elkaar zetten....;-P -
23 Augustus 2009 - 08:07
Rob:
Ziet er goed uit.
Waneer is er openhuis? -
23 Augustus 2009 - 16:02
Petra:
He Sas, ziet er mooi uit! Leuk hoor.
Wij zijn weer terug van vakantie, we bellen snel. -
24 Augustus 2009 - 12:39
Desiree:
ziet er top uit en hoop dat de uitnodiging nog geldt als ik weer s in t land ben:-)geniet er maar lekker van! -
25 Augustus 2009 - 13:30
Medardo:
Hei Sas,
Super leuk en mooi huisje ienderdaad is een lekker gevoel om je eigen plekje te hebben. Genieten van.
Groetjes
Medardo